Adi de la Valcea susține teoria conspirației. Face dezvăluiri-șoc! VIDEO

Adi de la Vâlcea a stârnit sute de comentarii după imaginile video postate pe Youtube în care vorbește despre „situații cunoscute personal” în care familiilor celor decedați din cauza unor probleme de sănătate li s-au sugerat să fie de acord ca în foaia de deces ca motiv să fie trecut COVID-19.

„Știți că am fost printre primii care au intrat în carantină, dar am auzit niște lucruri care mi-au creat mari îndoieli și nu știu ce să mai cred. O fină de a mea, de exemplu, s-a dus la medic și când să intre în salon – ea cu mască, iar doctora cu nimic – a sărit să o pupe. „Doamna doctor, dar nu ne protejăm, nu nimic?” Stai liniștită, nu e niciun virus, dar nu putem noi să spunem mai multe.

Altcineva s-a dus în București, la un doctor destul de cunoscut. La fel, el cu mască, doctorul fără nicio mască. Dialogul la fel. Stai, mă liniștit, nu e niciun virus.

Deci, două cazuri. Uite, cineva de la noi de la Vâlcea, a luat coronavirus. A fost în Anglia și acum e tot la Matei Balș. A spus că a fost ca o răceală și nu i s-a dat nimic la mână, cum ți se dau fișe la spital. Bărbatul ei a stat în casă, nu a venit nimeni să îl întrebe pe unde a fost și s-a vindecat singur în casă. Era evident că are și el coronavirus.

Când prietena i-a spus de soțul ei, medicul i-a spus să ia paracetamol și îi trece. Ce mă intrigă, cum a fost și cazul bărbatului de la MAI, nu a venit nimeni să îl întrebe. M-au pus pe gânduri rău de tot. Nu vă spun să ieșiți din casă, Doamne ferește. Și eu voi sta în casă.

Cuiva i-a murit un părinte și doctorii i-au spus dacă vrei o să spunem că a murit de coronavirus și o să iei bani mai mulți. Nu vi se pare ciudat că toți mor de coronavirus. Ați mai auzit că se mai moare și de altceva? Toți mor de coronavirus.

Ce vă spun sunt lucruri verificate.

L-au găsit pe tatăl unui prieten mort în casă, avea trei săptămâni de când murise. Când a venit poliția și cei în măsură, a murit de coronavirus. Prietenul meu s-a certat cu ei: Domne, era bolnav de cancer. Toți trec că a murit de Coronavirus. Știți că am fost printre primii care au stat în carantină, am fost indignat când oamenii s-au dus la grătare.