Laura Codruta Kovesi a ‘inscris’ şi pe plan personal! Stă împreună cu noul ei iubit, agent SPP

Dacă pe plan profesional procuroarea este apreciată de unii și îndelung contestată de alții, puțini sunt cei care cunosc amănunte personale din viața acesteia.

Extrem de discretă, Laura a fost căsătorită din 2002 până în 2007 cu Eduard Koveși, un om de afaceri din Sibiu, care a avut probleme cu justiția, fiind anchetat, iar mai apoi achitat pentru dare de mită. Divorțul celor doi ar fi avut la bază refuzul acesteia de a face un copil.

Timp de zece ani nu s-a mai știut nimic despre viața personală a fostei șefe de la DNA. Recent, au apărut informații conform cărora Laura ar avea o relație serioasă cu cel care se ocupă de pază și protecția sa, un ofițer SPP alături de care apare în toate deplasările și ieșirile publice.

Conform informațiilor obținute de impact.ro, Laura Codruța Kovesi s-a mutat într-un apartament luxos în Bruxelles. Nu singură, ci chiar alături de iubitul său. În această perioadă de pandemie, procuroarea nu a stat acasă, ci a mers zi de zi la Parchetul European, acolo unde lucrează de zor la formarea unei echipe, dar și la dosarele pe care le are în curs de cercetare.