Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au traversat până acum mai multe perioade de certuri și împăcări, dar în prezent se bucură de începutul sărbătorilor, în familie.

Aceasta le-a făcut o surpriză fanilor și le-a arătat tuturor ce face chiar înainte de Crăciun. În acest mod, blondina nu a ratat ocazia să își laude soțul, un semn că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei.

Ce surpriză i-a făcut Alex Bodi chiar înainte de Crăciun. Bianca Drăgușanu l-a lăudat imediat
Bianca a fost surprisă de curând de un gest făcut de Alex Bodi. Afaceristul a decis că e un moment bun pentru a-i oferi soției sale o vacanță, iar de aceea au plecat la Madrid. Odată aflați în Spania, însă, acesta a profitat de ocazie, iar pentru că este și locul în care se află fiica lui mai mare, Chaqueline, a vizitat-o pe aceasta. Totodată, nu mulți știu că adolescenta locuiește cu mama ei biologică, în Alcala de Henares, dar și cu părinții lui Alex Bodi, potrivit cancan.ro. Tânăra pare să se înțeleagă foarte bine cu Bianca Drăgușanu, motiv pentru care s-au și fotografiat împreună.

„Soțul meu voia doar să își bea doar cafeaua…. în Madrid. O zi bună tuturor!”, a scris Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei care o înfățișa.

Blondina s-a pozat într-un lounge de la un hotel de lux și imaginea a primit sute de aprecieri din partea fanilor. Sărbătorile de iarnă din acest an ar putea chiar să îi regăsească pe Bianca și Alex Bodi departe de România. Bărbatul are două fiice, rezultate din relațiile cu două femei diferite și pare să fie foarte atașat și de fiica Biancăi, cu Victor Slav. În fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online, se poate observa că afaceristul este foarte protector în rolul de tată vitreg pentru Sofia.