A ținut totul ascuns până acum

Oana Zăvoranu ne ia prin surprindere de multe ori cu postările sale pe Instagram, dar de data aceasta s-a întrecut pe sine.

Vedeta a făcut publică o fotografie în care ține în brațe și alintă un băiețel. La 46 de ani, Oana și soțul său, Alex, au devenit pentru prima data nași.

Oana Zăvoranu este celebră pentru stilul direct și spumos de a ‘spune lucrurilor pe nume’, postările sale în social media făcând adesea deliciul publicului și enervând terțe persoane, dar de data aceasta a făcut un gest neașteptat.

Oana Zăvoranu și-a uimit fanii postând pe Instagram o fotografie în care ține în brațe un băiețel. Iată că, la 46 de ani, bruneta și soțul său, Alex Ashraf, au devenit pentru prima data nași, fiind părinșii spirituali ai unui băiețel adorabil.‘

Primul si cel mai dulce fin al meu si al lui Alex ♥… si doar stiti ca mie nu-mi plac copiii, dar el e altfel, cu el chiar ma joc si mi-e drag sa il tin in brate…

Asta pana cand incepe sa planga si nu mai stiu ce sa fac cu el si il ia mami lui’, acesta a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu militează pentru naturalețe și, chiar dacă și-a schimbat silicoanele de nu mai puțin de de zece ori, acum este împotriva femeilor operate.

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blanosi pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre că trăim în România. Știi ce este? cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp.