A venit la „Acces Direct” de la spital

Sorin Ovidiu Bălan a fost implicat, marți, într-un grav accident rutier, la nici o zi de când a fost externat din spital.

A ajuns din nou pe mâna medicilor după accidentul prin care a trecut, iar de la spital a mers în platoul „Acces Direct”, acolo unde este prezent aproape zi de zi.

Un serios accident rutier a avut loc, pe 11 februarie, în Capitală. Patru mașini s-au ciocnit puternic, iar una dintre persoanele implicate a fost chiar jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan.

Sorin Ovidiu Bălan, de la spital la „Acces Direct”
Ziua de marți s-a dovedit a fi cu ghinion pentru celebrul jurnalist. Marți, într-o zonă de lux din București, Bălan a fost implicat într-un accident rutier. Au apărut și imagini pe rețelele de socializare, în care se vede cum coboară din mașină pentru a vorbi cu șoferița care ar fi provocat accidentul, după a frânat brusc.

Pentru că fusese supus unor investigații amănunțite acum nici 24 de ore, Sorin Ovidiu Bălan s-a dus la spital pentru a i se face o radiografie cervicală. De acolo, s-a dus la „Acces Direct”, unde a și vorbit despre incident.
Bălan a spus că a primit chiar câteva telefoane de la oameni care l-au întrebat dacă a murit. Ulterior, a ținut să precizeze că a trecut prin toate procedurile polițiștilor și că chiar a suflat și în etilotest. A recunoscut că el a avut o parte din vină în ceea ce privește accidentul și, cum totul s-a terminat cu bine, a reușit și să se amuze puțin pe acest subiect, cu colega lui, Mara Bănică.

Cum? Ei bine, unii oameni spun că a făcut accident pentru că… l-a blestemat Vulpița.