Acești părinți își țin în brațe cele 6 fetițe gemene. Cum arată ele după 35 de ani!

Pe 18 noiembrie 1983, în viața soților Walton a avut loc un eveniment care, ulterior, a făcut înconjurul lumii.

Cei doi au devenit părinți de fetițe sixtuplete, acesta fiind primul caz din lume în care, după naștere, au supraviețuit toate fetițele ce cântăreau puțin peste un kilogram.

separator

Astăzi, la 34 de ani și un pic de la nașterea lor, una din fiicele sale i-a dăruit, în sfârșit, o nepoată. Acum soții se amuză pe seama faptul că demult, înainte de nașterea fetelor, erau pe punctul să înfieze câțiva copilași. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, deși medicii îi asigurau că și ea, și Graham sunt perfect sănătoși.

Primele șase săptămâni de viață, micuțele le-au petrecut în secția de terapie intensivă neonatală. Apoi, părinții au putut să-și ia fetițele acasă. Acum când fiica i se mai plânge că nepoțica nu o lasă să doarmă nopțile, Janet nu poate decât să zâmbească. Cu 6 copilași în brațe, soții Walton timp de doi ani nu au dormit mai mult de 2-3 ore în 24 de ore.Recent, au calculat că în primul an de viață al fetițelor au cumpărat cel puțin 11 mii de scutece. Graham își amintește și-acum că mirosea în toată casa a detergent și a pudră de talc. La plimbări, fiecare din soți împingea câte un cărucior pentru gemeni și purta câte o fetiță în brațe. Iar dacă venea cineva în vizită, Janet și Graham îi înmâna un al treilea cărucior și mergeau cu toții la plimbare!

Tinerele, însă, nu se grăbesc să-și întemeieze familii. Cu toate aceste, nu au nimic împotriva copiilor. Dar să repete experiența mamei lor, de a da naștere la șase copii, spun că nu s-ar încumeta nici una din ele.

În ciuda faptului că Janet își imagina cu greu viața cu o mulțime de copii, soții Walton s-au descurcat de minune în această misiune ce le-a fost încredințată. Iar ca o răsplată pentru eforturile dezinteresate în educarea copiilor, ei au primit unul din cele mai valoroase daruri – o familie puternică și dragoste din partea fiicelor!