Alexandra s-a stins pe loc

Alexandra Constantin, o tânără scenografă în vârstă de 31 de ani, s-a stins din viață în accidentul grav petrecut pe Valea Oltului aseară.

Accidentul s-a petrecut aseară, pe DN 7, în zona comunei Boița din Sibiu, pe Valea Oltului.

Alexandra a pierdut controlul volanului întro curbă și a intrat într-unul din parapeții de plastic ce separă sensurile de mers. Imediat după impact, mașina a fost proiectată pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism, condus regulamentar de un o altă tânără, bulgăroaică, scrie

Alexandra s-a stins pe loc, imediat după impact, iar medicii sosiți la fața locului nu au făcut altceva decât să constate decesul. Totodată, o tânără aflată în celălalt autoturism a fost grav rănită și transportată de urgență la spital.

Alexandra, în vârstă de 31 de ani, era o tânără scenografă ce muncea din greu pentru cariera ei din lumea teatrului. Rudele, dar și apropiații, sunt în stare de șoc după aflarea veștii. Tânăra avea colaborări cu diverse teatre din Sibiu și Buzău, iar directorul Teatrului Național din Sibiu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Alexandra Constantin, o foarte tânără scenografă a noii generații de artiști, a plecat prematur dintre noi, spre cer.

Alexandra va rămâne în amintirea tuturor, prin lumile pe care le-a creat pe scenă, în teatrele din România. Sperăm ca de acolo de sus să deseneze o lume mai bună! Suntem cu gândul alături de familia îndurerată! Rămas bun, Alexandra! Drum cu lumină!”, a scris Constantin Chiriac.