ANDRA, FILMATĂ JIGNINDU-L PE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ!

Sunt un cuplu redutabil, o familie admirată și, nu de puține ori, invidiată, trăiesc fiecare zi cu zâmbetul pe buze și țin o legătură permanentă cu fanii lor.

Andra și Cătălin Măruță par a deține rețeta succesului și, de ce nu? , cheia fericirii, chiar dacă – uneori – apar și unele momente hazlii care îi fac pe privitori sau ascultători să îi aprecieze și mai mult.

În ultima ediție a emisiunii, după prestația unui ansamblu de dansuri populare, Andra a ”produs” o glumă de-a dreptul savuroasă.

Cât de frumoasă este energia voastră”, a lăudat Andra prestația unui grup folcloric, fiind de părere că toți componenții sunt un exemplu de urmat.

V-ați întors la dansurile astea, sunt în asentimentul vostru”, a continuat Andra, ”și eu voi face la fel, sunt sigură, numai să îl conving pe Măruță să joace și el (n.red. – era vorba despre dansuri populare)”.

Pe muzică”, a intervenit Andi Moisescu, iar Andra a izbucnit în hohote de rîs. ”El joacă, dar ai impresia că joacă împotriva muzicii”, a continuat Andi. Iar Andra, mai în glumă, mai în serios, a concluzionat: ”Joacă după cum îi cânt eu!

Mai ai timp până la 68 de ani să-l convingi”, a intervenit și Florin Călinescu.