ANDRA, MESAJ SFÂȘIETOR DE ZIUA MAMEI SALE

Astăzi, 5 aprilie 2020, este o zi importantă pentru Andra!

Mama sa împlinește o frumoasă vârstă, însă, din cauza restricțiilor impuse pe perioada epidemiei de coronavirus, sărbătorita nu poate să petrească alături de membrii familiei.

Cu toate acestea, copiii ei i-au făcut mai multe surprize de la distanță! Fiica sa cea mică i-a lăsat un mesaj sfâșietor, iar ea a izbucnit în plâns.

Aflată în izolare din cauza epidemiei de coronavirus alături de Cătălin Măruță, David și Eva, Andra și-a surprins mama în văzul tuturor. De ziua acesteia, artista a așternut pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, dar sfâșietor în același timp. Imediat ce l-a citit, Elena Mihai a izbucnit în plâns.

Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de frații mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Și mi-e dor de tine!!! ♥️

”, a scris Andra atât pe Facebook, dar și pe contul ei de Instagram.

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe din România. Iar postarea ei a strâns sute de comentarii la nici măcar o oră de la postare.

“La mulți ani binecuvântați! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea mulți ani, Andra”, “La mulți ani cu sănătate! Sunteți o familie minunată!”, “La mulți ani cu multă sănătate și numai bine… să trăiască și să vă bucurați împreună până la adânci bătrâneți… Vă pupăm de la Roma”, sunt unele dintre comentariile strânse de postarea emoționantă a artistei.