ANDREEA BĂLAN, REACȚIE SUBLIMINALĂ

Andreea Bălan a avut o reacție subliminală după ce George Burcea a fost prins acasă la altă femeie. Îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj scurt, dar cuprinzător și a făcut publice două noi fotografii, care nu mai au nevoie de nicio descriere.

În cursul zilei de ieri s-a aflat identitatea femeii care a mers la noua adresă la care locuiește George Burcea și, la câteva ore distanță, Andreea Bălan a publicat două poze realizate pe platourile de filmare ale clipului pentru piesa pe care urmează să o lanseze.

Imaginile au fost însoțite de următorul mesaj în limba engleză: “allways singing (n.r.: mereu cântând)”.

Cei mai mulți dintre cei care i-au văzut postarea și-au dat seama că artista se agață cu toate puterile de prima ei dragoste – muzica – pentru a putea depăși mai ușor trauma divorțului care urmează să se pronunțe.

De asemenea, îndrăgita vedetă a primit numeroase mesaje de încurajare, iar pe unele dintre acestea le puteți vedea în imaginea de mai jos.

Când nu este plecată la concerte, emisiuni sau pe platourile de filmare pentru “Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan își petrece tot timpul cu micuțele ei prințese: Ella și Clara. De exemplu, azi-noapte, ea a dormit împreună cu fiica sa cea mare, iar unul dintre momente l-a filmat și l-a urcat pe Instagram Stories.