Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a făcut primele declarații, după ce postul Antena 1 a anunțat că ea nu va mai prezenta Observator, iar din această primăvară telespectatorii o vor găsi pe Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de știri.

Andreea Berecleanu, primele declarații după ce Antena 1 a anunțat că nu va mai prezenta Observator

”Nu voi accepta situații impuse”, a spus Andreea Berecleanu într-o postare făcută pe Instagram. Mesajul integral al vedetei poate fi regăsit mai jos.

Am stat 17 ani în Antenă 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi acceptă situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a plecă dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și va mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antenă 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️

Alessandra Stoicescu, noua gazdă a Observatorului
Pe de altă parte, reprezentanții postului Antena 1 au transmis faptul că din această primăvară gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni până vineri, va fi Alessandra Stoicescu. Alessandra Stoicescu a făcut primele declarații, după anunțul oficial al Antenei 1.