ANDREEA MARIN, DEZVĂLUIRI

Are trei mariaje la activ, iar de trei ani, Andreea Marin trăieşte o poveste de dragoste alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu, consul al României în Libia.

Deși este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa, vedeta a făcut dezvăluiri picante despre viața de cuplu.

Andreea Marin nu doar că a întinerit alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul ei de viaţă mai mic decât ea cu 10 ani, ci a devenit şi mai îndrăzneaţă în declaraţii. Se pare că Zâna Surpizelor a atins un subiect fierbinte într-un interviu, mai exact, a vorbit despre viața intimă, deși până acum nu a abordat această temă atât de degajată.

“Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, a subliniat Andreea Marin.

“Întreaga viaţă noi alergăm după echilibru. Nu ne înţegem pe noi, dar mai ales pe alţii, aşa că nu ştiu cum am vrea să-i schimbăm?!  Am o înţelepciune a vârstei şi o linişte s-a aşternut în mine. Am întinerit. Am învăţat să spun «NU». Anjusesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor”, a povestit Andreea Marin.