Anunțul făcut de unul dintre cei mai iubiți actori britanici

Colin Firth, unul dintre cei mai iubiți actori britanici, a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Livia, după 22 de ani de căsnicie, dar spune că vor rămâne „uniţi în dragostea lor pentru copii”.

Firth, în vârstă de 59 de ani, a confirmat informaţia într-o declaraţie şi a insistat pe faptul că va rămâne „prieten apropiat” cu Livia alături de care are doi copii, Luca și Matteo, scrie Daily Mail.

„Colin şi Livia Firth s-au despărţit. Vor continua să fie prieteni apropiaţi şi rămân uniţi în dragostea lor pentru copii. Vă roagă politicos să le respectaţi intimitatea. Nu vor face comentarii suplimentare”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții actorului.

În urmă cu trei ani, Colin şi Livia Firth au ajuns în atenţia presei tabloide internaţionale după ce jurnalistul italian Marco Brancaccia a făcut publică aventura pe care a avut-o cu soţia actorului, în perioada 2015-2016.

Atunci, actorul i-a transmis o scrisoare fostului amant al soţiei, în care scrie că aventura avută cu soţia lui l-a făcut să sufere, însă, îl compătimeşte: „Ştiu că şi tu suferi“.

Colin Firth a fost premiat cu Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul din filmul ”Discursul regelui”. El a mai interpretat personaje tipic britanice pe marele ecran: Mark Darcy în „Jurnalul lui Bridget Jones/ Bridget Jones”, Jamie din „Love Actually”, Harry Hart în seria „Kingsman”.