Ar putea să îi fie bunic!

Despărțiți de 40 de ani, Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana, își conduc relația după o serie de reguli trasate de vârstnicul cuplului și respectate de ramura tânără.

Comportamentul omului de afaceri pare dictat de experiențele trecutului, din care și-a învățat lecția.

Cu o slăbiciune evidentă pentru tinere – între el și fosta soție, Monica Gabor, sunt 30 de ani, de actuala iubită, Oana, îl despart 40 -, Irinel Columbeanu trebuie să gândească strategic pentru a-și ține cuceririle aproape.

Monicăi i-a dat libertate. Și n-a fost bine pentru el. Așa că în noua relație, cu o fată care i-ar putea fi nepoată, afaceristul a schimbat foaia. Tot ce avea voie să facă fosta doamnă Columbeanu, Oanei nu i se permite!

De exemplu, Oana nu are voie să dea declarații legate de el sau de relație decât cu acordul lui. Și trebuie să apară cât mai rar în public singură, din acest motiv fata rărindu-și prezentările de modă. Dornică probabil să acceadă la o lume la care altfel nu putea ajunge, Oana a acceptat toate aceste reguli. Și le respectă.

E din Bacău, la fel ca Monica Ironia sorții face ca studenta Oana să fie din Bacău, unde locuia și Monica Gabor înainte ca Irinel s-o ducă la vila sa din Izvorani. Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei prezentări de modă, anul trecut, în aprilie.