Are 65 de ani, dar arată spectaculos

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Anul acesta împlineşte 66 de ani, însă fascinează şi acum cu frumuseţea ei.

Artista vorbit despre silueta ei, pe care şi-o păstrează încă din tinereţe, dar şi despre ce anume a făcut să arate atât de bine tot timpul.

„Mama ne trezea devreme. Ne spunea cine se trezeşte devreme, departe ajunge, dar avea dreptate. Ne spunea soarele s-a trezit, trebuie să ne trezim şi noi, când merge soarele la culcare, mergem şi noi”

, îşi mai aminteşte Anastasia Lazariuc.

Artistă a mărturisit că nu a mâncat niciodată trei feluri de mâncare la o masă, pentru că nu e bine să amesteci alimentele. În plus, ea a recunoscut că are o slăbiciune pentru…mămăligă, pe care o prepara destul de des şi care a ajutat-o de-a lungul anilor să îşi menţină silueta.

Artistă a mai spus că nu a ţinut niciodată o dietă, însă de câte ori i se pare că a pus un pic pe ea, recurge la un truc inedit pe care l-a învăţat de la mama ei. Mai exact, ea ţine câteva zile post.

Post, da. Aşa m-a învăţat mama. Eu nu am reuşit să ţin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac, ţin post„, a declarat Anastasia Lazariuc.