Are, totuși, un mare regret!

Mirela Vaida se bucură de un an al premierelor, cum îi place ei să spună. Se bucură de primul Crăciun cu trei copii și vor fi, totodată, pentru ea și primele Sărbători de iarnă petrecute în casă nouă și, mai ales, în compania soacrei.

Vedeta TV a povestit pentru VIVA! cum va fi Crăciunul într-o familie atât de numeroasă din care nu va lipsi – avantajul vieții la sat – mersul cu colindul prin vecini.

Pe 10 aprilie, Mirela Vaida a devenit de trei ori mămică. Pe micuțul Tudor Ștefan îl așteptau acasă surioara Carla, în vârstă aproape 5 ani și frățiorul Vladimir, care are 3 ani acum, care abia așteptau să-l cunoască pe mezin.

„Sunt primele Sãrbãtori alãturi de cei trei copii, însã culmea, chiar anul ãsta nu petrecem în mod special. Vom fi acasã, în casa noastrã în care ne-am mutat de curând şi sunt primele noastre Sãrbãtori aici. Am schimbat apartamentul de trei camere cu o casã mare şi spaţioasã pentru noi şi nu ne îndurãm sã plecãm de aici, mai ales cã nici nu se anunţã zãpadã. Parcã niciunde nu e frumos ca în casa ta pe care te-ai chinuit sã o construieşti în patru ani de zile şi pe care în sfârşit o vezi gata locuitã.

Este anul premierelor la mine, primul cu trei copii, e primul an în casa cea nouã şi e primul an alãturi cu soacra, aşa cã o vom exploata la maximum din punctul ãsta de vedere, sã ne gãteascã’, a povestit Mirela Vaida pentru VIVA!.

Pentru că a crescut la țară și îi sunt dragi tradițiile și obiceiurile din străbuni, vedeta Antena 1 vrea să le arate și copiilor săi o parte dintre obiceiurile Crăciunului, care s-au păstrat cu precădere la sat. Mirela regretă că cei mici nu se vor putea bucura de simplitatea copilăriei petrecute la țară, la bunici, așa cum a avut ea, în Moldova.

„La noi în sat, aici în comuna Snagov, preotul de la bisericã merge cu colindatul cu toti copiii din sat, din casã în casã, duminica dinaintea Crãciunului, dupã slujbã. Şi mã gândeam sã îi las şi pe copiii mei.
Culmea, copiii mei nu ştiu sã colinde, nu ştiu cum e cu mersul pe uliţã, din casã în casã, cu primitul de colaci şi nuci şi mere sau mai modern bani. Aş vrea tare mult sã îi învãţ, pentru cã eu aşa am crescut, toatã copilãria am fost la ţarã la bunici şi la noi abia se aşteaptau sãrbãtorile pentru asta. E tare ciudatã diferenţa între generaţii; copiii mei nici nu au fost crescuţi în spiritul tradiţiilor de la noi din Moldova, nu au avut o copilãrie la ţarã, care sigur cã acum nu mai e ce a fost nici acolo, însã mi-ar plãcea mãcar sã poate repeta o micã parte din experienţele noastre din copilãrie. Mie îmi place sã respect tradiţiile.’, ne-a spus Mirela Vaida.