Au îngropat securea războiului

Au îngropat securea războiului. Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, Mugurel Sfetcu, şi fratele artistei au ajuns în urmă cu puţin timp la biserica unde se află trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş.

Mugurel Sfetcu şi fratele său, Cristi Sfetcu, au avut foarte multe neînţelegeri cu Cornel Galeş, după moartea mamei lor.

Cei trei s-au întâlnit de multe ori la tribunal în vederea împărţirii averii, iar conflictul dintre ei ţinea de mai bine de doi ani.

Iată că acum familia Ilenei Ciuculete a dat dovadă de un gest omenesc de admirat, iar Mugurel Sfetcu alături de unchiul lui au decis să meargă la funerariile lui Cornel Galeş.

Mugurel Sfetcu şi fratele Ilenei Ciuculete au adus şi coroane la căpătâiul lui Cornel Galeş, în semn de respect faţă de acesta, dar şi ca iertare. Decizia celo doi de a merge la biserică a fost admirată de toţi cei care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Cornel Galeş.

De altfel, la puţin timp după anunţul veştii că Cornel Galeş a murit, Mugurel Sfetcu a ţinut să transmită părerile sale de rău.

„Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât „Condoleanțe!” familiei si „Dumnezeu să îl odihnească!”. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel Sfetcu, pentru wowbiz.ro.