Băiatul de 14 ani dispărut, a fost găsit mort

Deznodământ tragic în cazul dispariţiei lui Petrişor, băiatul de 14 ani din Vaslui. Copilul a fost găsit mort, după aproximativ o săptămână de căutari.

Primele cercetări arată că ar fi vorba de o crimă.

Copilul de 14 ani, găsit mort în comuna Hoceni
La aproape o săptămână de când a fost sesizată dispariţia lui Petrişor Sebastian Gaiţă, trupul neînsufleţit a fost găsit pe raza comunei Hoceni. Primele cercetări arată că ar fi vorba de o crimă.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi au demarat cercetările.

Petrişor Sebastian Gaiţă, în vârstă de 14 ani, a fost dat dispărut pe 25 februarie, din satul Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir, după ce a plecat în mod voluntar de la domiciliu cu două zile înainte, pe 23 februarie, şi nu a mai revenit.

Rudele lui Petrişor Sebastian Gaiţă nu aveau nicio idee unde ar putea fi acesta. Din păcate, au aflat că băiatul de 14 ani nu se mai întoarce niciodată acasă.

„La data dispariției, minorul purta un hanorac de culoare neagră și pantaloni de culoare albastră. Era încălțat cu o pereche pantofi sport roșii.
Semnalmente: Înălțime de aproximativ 1.60 metri, constituție astenică, ten deschis și păr șaten tuns scurt.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute„, se arăta în apelul oamenilor legii.