Bărbatul s-a lăsat sărutat, chiar sub ochii Veronicăi

După ce bărbatul a susţinut că soţia lui vrea să se despartă de el, faptele acestuia demonstrează că el este cel care vrea de fapt să pună capăt căsniciei.

Viorel şi dansatoarea Emy au avut o discuţie incendiară, în cadrul căreia soţul Vulpiţei a făcut nişte declaraţii halucinante, lăsându-se sărutat chiar sub ochii tinerei din Blăgeşti.

În timp ce o privea parcă hipnotizat, Viorel i-a transmis un mesaj cu subînţeles dansatoarei Emy, prin care a dat de înţeles că este pregătit să se despartă oricând de soţia lui.

Ba mai mult, în timp ce se afla pe canapea lângă Veronica, soţul acesteia i-a transmis focoasei blonde că are de gând să o sune.

Oricum, am luat… O să iau numărul de la… şi te sun„, i-a transmis Viorel dansatoarei Emy.

Deşi dansatoarea a încercat să îi spună că nu a vrut să le cauzeze probleme în cuplu, Viorel a liniştit-o spunându-i că oricum nu este mulţumit de Vulpiţă, deoarece nici măcar nu ştie să calce şi că îi ascunde şi bani.

Ceea ce a dus-o pe Veronica la capătul puterilor a fost momentul în care soţul său s-a lăsat sărutat pe obraz de frumoasa Emy.

Veronica a părărsit platoul în lacrimi la vederea acestor ipostaze, însă Viorel a părut să nu fie deloc deranjat de cele auzite.

Las-o să plângă! Îi trece, stai cuminte! Vine înapoi, nu mai are nimic„, a spus Viorel la „Acces Direct”.