Strigator la cer. Copii torturati de propriul tata, intr-un sat din Vaslui: “Cumpara de la magazin cozi de matura ca sa ii bata, pana le rupea”

Noua copilasi au trecut prin cela mai crunte chinuri. Erau batuti chiar de cel care trebuia sa le ofere sprijin, tatal lor, intr-un sat din Vaslui. Copiii aruncau biletele peste gard pentru a cere ajutor vecinilor.

Nu doar ii batea, barbatul ii tinea pe cei 9 copii flamanzi iar el manca friptura in fata lor. Aveau voie sa manance doar mamaliga goala.

Vasile Barbu este cunoscut in sat ca fiind un betivan si un om violent, mai ales cu familia sa. Sotia, pe care a luat-o in casatorie de cand avea doar 14 ani, a suferit cumplit, avand 9 copii (cinci fete si patru baieti) cu un barbat ce nu se poate numi tata, ci bestie.

Un barbat in varsta de 41 de ani, din satul Salceni, comuna Pochidia. a fost joi arestat preventiv pentru 30 de zile, iar sotia si cei 9 copii au fost securizati de politie si Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui, noteaza Vremea Noua.

Vecinii au facut dezvaluiri cutremuratoare. Ei spun ca in acea casa se petreceau lucruri ingrozitoare.

Tatal lor, Vasile Barbu, ii schingiuia si maltrata atat psihic, cat mai ales fizic.

Ce spun vecinii

„El manca friptura in fata copiilor, iar acestia mancau mamaliga goala! Cumpara de la magazin cozi de matura ca sa ii bata, pana le rupea de copii! Ultima data si-a batut fata cea mare, de 15 ani, cu furtunul sau ceva cablu, ca tipa saraca ingrozitor!”, spun locutorii din sat.

Copiii au fost preluati impreuna cu mama lor

Asistentul social al comunei Pochidia a solicitat sprijinul Politiei Barlad si a Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui.