Bomba secolului în showbiz.

Abia astăzi s-a aflat adevărul despre cum a răspuns, de fapt, Pepe când a primit mesajul de pace de la Oana Zăvoranu. Fosta soție a artistului nu va fi deloc încântată de dezvăluirile făcute publice.

Oana Zăvoranu și-a surprins fostul soț cu un mesaj de pace cu ocazia Crăciunului lui 2019, iar azi, unul dintre prietenii lui pepe a făcut declarații despre reacția acestuia când a primit SMS-ul.

Potrivit sursei, celebrul artist a considerat de multă vreme îngropată securea războiului cu excentrica actriță și îi dorește tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. Totuși, a mai spus amicul cântărețului, acesta nu a răspuns SMS-ului primit de la fosta soție, pentru că este de părere că și-au spus atât de multe lucruri urâte, încât nu pot avea o relație amiabilă.

“Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciție, consideră că așa este cel mai sănătos pentru toată lumea”, a declarat un apropiat din anturajul lui Pepe, relatează playtech.ro.

Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat cu mare scandal în 2011.