BREAKING NEWS. VEDETA

Mega-dezvăluire! Alina Ceușan, una dintre vedetele care au făcut senzație în emisiunea-fenomen ”Asia Express”, de la Antena 1, este însărcinată. Simpatica blondină a încercat să țină totul ”la secret”, dar, recent, a fost dată de gol.

Presa intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de una dintre vedetele care a făcut senzație în cel mai urmărit show de la Antenă .

La mai bine de jumătate de an de când și-a unit destinul cu alesul inimii, Alina Ceușan se pregătește pentru cel mai important rol din viață… cel de mamă. Vedeta ar purta deja în pântece rodul iubirii. Potrivit unor surse, celebra vloggeriță, care a cucerit publicul emisiunii ”Asia Express”, ar fi însărcinată în aproximativ două luni. Cu toate că și-a dorit să țină această bucurie ”la secret”, totul ar fi ieșit la iveală după ce reprezentanții ei au purtat o discuție de afaceri cu o companie, pentru un proiect în care vedeta trebuia cooptată.

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.