Buzdugan, în vizită pe Muntele Athos

Daniel Buzdugan face mărturisiri tulburătoare și atât de puternice.

Astăzi, într-o perioadă în care toată lumea regretă ziua de ieri și se gândește cu teamă la ziua de mâine, DJ-ul Radio ZU vine să echilibreze lucrurile.

Cunoscut pentru aplecarea lui către Divinitate, Daniel Buzdugan nu se teme de nimic din ce-i pe Pământ, mai cu seamă de Coronavirus. De unde această încredere? De la Dumnezeu și din înțelepciunea unui călugăr pe care l-a întânit pe Muntele Athos.

Știi cum e… Noi ne stabilim destinația aici pe Pământ. Noi aici avem volanul pe care putem sa-l manevrăm stânga sau dreapta. Când trecem din viața asta în viața de dincolo nu mai avem volanul, în funcție de cum ai condus aici, pe lumea cealaltă te duci în stânga sau în dreapta. Nu există cale de mijloc

”, i-a spus Înaltul Prelat.

Dacă aș muri mâine nu mi-ar părea rău!

Altfel, omul de radio se declară liniștit și împăcat cu cine este astăzi, ba chiar se „aruncă” să facă mărturisiri tulburătoare, metaforice absolut . „Dacă aș muri mâine nu mi-ar părea rău”.

Și, totuși, de unde această asumare și liniște: din familie.

M-am născut într-o familie în care se glumea foare mult, fiecare membru al familiei mele era un personaj. Un alt lucru bun pe care mi l-a dat viața este că am avut bunici la țară, într-o zonă plină de tradiții, în județul Neamț.

M-am născut la Iași, însă rădăcinile mele se află în județul Neamț. Un alt avantaj este faptul că provin dintr-o familie religioasă. O familie cu frică de Dumnezeu, o familie care m-a învățat că nu poți să faci tot felul de lucruri fără să te gândești ce e cineva acolo sus. Cineva care te privește și te ține în brațe!

”, conchide DJ-ul Radio ZU.