Care a fost ultima dorință a lui Edith Gonzalez

A fost una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de telenovele, iar dispariția ei prematură a îndurerat o mulțime de persoane.

La doar o zi după ce a fost făcută publică vestea morții sale, o persoană apropiată actriței a dezvăluit care a fost ultima dorință a lui Edith Gonzalez. Actrița nu și-a mai putut îndeplini visul.

Edith Gonzalez s-a stins la vârsta de 54 de ani, după o luptă de 3 ani împotriva cancerului ovarian. Părea că a reușit să învingă boala, că este încrezătoare și că starea ei de sănătate se ameliorează, dar complicațiile apărute au făcut ca celebra actriță să se simtă tot mai rău, moment în care familia a decis să o deconecteze de la aparate.

Care a fost ultima dorință a lui Edith Gonzalez? Actrița nu și-a mai putut îndeplini visul

“Nu a mai putut să îi îndeplinească visul Constanzei. Voia să sărbătorească cei 15 ani, să păstreze tradiția, să îmbrace o rochie frumoasă, iar oamenii să se îmbrace de gală.“, a spus Vanessa Claudio, potrivit soycarmin.com.

Cele mai afectate persoane de dispariția lui Edith Gonzalez sunt, așa cum era de așteptat, soțul acesteia, Lorenzo Lazo, dar și fiica actriței, Constanza. De aceasta din urmă se leagă și ultima dorință a lui Edith Gonzalez, vis pe care actrița nu va mai putea să îl vadă realizat.