Ce a făcut când a aflat că Răzvan s-a despărțit de LIDIA!

Diana Simion a avut o reacție după ce au apărut informații cum că Răzvan Simion s-ar fi despărțit de Lidia Buble.

Prima fotografie publicată de fosta soție a matinalului de la Antena 1.

Diana Simion a divorțat de prezentatorul TV după ce acesta s-a cuplat cu Lidia Buble. Răzvan Simion și Diana Simion au împreună doi copii: Ianca și Tudor. După cum era de așteptat, matinalul de la Antena 1 și-a continuat relația cu cântăreața.

În ultimele săptămâni, se tot aude prin lumea mondenă că cei doi îndrăgostiți nu mai plutesc tocmai pe un norișor roz. Cum, de obicei, nu iese fum fără foc, nu putem decât să așteptăm reacțiile lor oficiale în legătură cu o posibilă ceartă.

Deși a depășit foarte greu divorțul, după 14 ani de căsnicie, însă acum demonstrează că viața ei s-a schimbat. Chiar în aceeași perioadă în care pare că relația dintre Răzvan și Lidia Buble este pe butuci, Diana a postat o fotografie ca să arate cât de fericită este!

Diana s-a mutat, alături de cei doi copii, la Timișoara, la scurt timp după despărțirea de fostul soț. A intrat într-o nouă etapă a vieții ei, iar astăzi este mai fericită ca oricând!

A tratat cu indiferență informațiile legate de fostul soț

Deși fostul ei soț este tot timpul în lumina reflectoarelor, mai ales din prisma noii sale relații cu Lidia, Diana Simion nu și-a exprimat niciodată opinia despre cei doi. Nici în această perioadă, nu a postat nimic pe rețelele de socializare care să aibă legătura cu scandalul dintre ei. Totuși, nu s-a putut abține să publice o fotografie prin care parcă ar vrea să arate cât de fericită este, alături de noul său partener.