Ce a făcut Ionică din Liceenii

Marea actriță a murit pe 15 octombrie, la Spitalul Elias, din Capitală, la vârsta de 90 de ani.

Tamara Buciuceanu a fost internată la începutul acestei luni în spital, din cauza unei probleme cardiace mai vechi pe care o avea.

Vestea a întristat întreaga țară, actrița fiind considerată o legendă a teatrului și filmului românesc.

Pentru că de câțiva ani era ieșită la pensie, Tamara Buciuceanu-Botez primea și o indemnizație de merit, încă din anul 2004, din partea statului român. Actrița a încasat o indemnizaţie de merit pentru contribuţia artistică, la cel mai înalt nivel. Considerată una dintre legendele generației de aur, aceasta a primit indemnizația specială, care se acordă pentru realizări deosebite. I-a fost recompensată și notorietatea din plan cultural și artistic, al științei și sportului. Mai mult, suma lunară care îi revenea Tamarei Buciuceanu era cea de de 4.350 lei. Ceea ce înseamnă că actrița primea o sumă ce reprezintă de trei ori valoarea salariului minim brut din România.

Mihai Constantin se ocupă de înmormântarea marii actriţe
Cel care se ocupă de toate cele necesare înmormântării Tamarei Buciuceanu este Mihai Constantin, nepotul ei, cel căruia îi va rămâne şi averea acesteia. Paparazzii Spynews au reuşit să pună mâna pe imagini exclusive cu Mihai Constantin, surprinse miercuri după-amiază.