CE A LĂSAT UN ROMÂN ÎN APARTAMENTUL ÎNCHIRIAT

Un român a închiriat un apartament în Anglia, numai că desfășurarea ulterioară a evenimentelor l-a lăsat pe proprietar în stare de șoc.

Românul respectiv a fost evacuat pentru neachitarea chiriei – suma ridicându-se la 6.000 de lire -, iar dezastrul pe care l-a lăsat în urma sa a fost un adevărat coșmar pentru cel care închiriase locuința.

Potrivit informațiilor furnizate de dailymail.co.uk, românul s-a dat, pur și simplu, în spectacol, iar mizeria descoperită după ce a plecat a produs stupoare. Locuința din Barking Essex era un adevărat focar de infecție, frigiderul și congelatorul fiind pline de viermi și gândaci de bucătărie. A fost evacuat după o ”luptă” de șapte luni, numai că autoritățile britanice au descoperit că românul nu deținea bunuri care să acopere suma datorată, iar proprietarul apartamentului a rămas cu buzele umflate.

„Am rezolvat multe cazuri în care chiriașii au lăsat proprietăți într-o stare de îngrijorare, dar acesta este cu siguranță unul dintre cele mai grave pe care le-am văzut. O mare parte din această situație a fost creată deliberat, cu intenția de a provoca cât mai multe daune. Este un caz care ar pune cu adevărat în lumină problemele cauzate de chiriașii necinstiți. Ne-am obișnuit să auzim în mod regulat știri despre proprietarii necinstiți și despre nevoia de a proteja chiriașii, dar aceste incidente nu sunt neobișnuite și ar trebui făcute mai multe pentru a ne asigura că drepturile proprietarilor sunt ocrotite în mod egal”, au transmis, potrivit sursei citate, reprezentanții agenției imobiliare.