Ce explicație a avut femeia

Mister elucidat în cazul bebelușului de numai 3 zile, găsit abandonat în ger, într-o casă părăsită din Balș.

Polițiștii au reușit să o găsească pe mama care și-a lăsat copilul în urmă, într-o cutie de carton, iar felul în care și-a motivat femeia gestul i-a lăsat mască pe anchetatori.

Vineri, un copil de numai trei zile a fost găsit într-o casă abandonată din satul Morunești, comuna Morunglav, în Olt. Alarma a fost dată de un trecător care, auzind plânsetele micuțului, a sunat la numărul de urgență. Oamenii legii l-au găsit pe micuț într-o cutie de carton și au tot încercat să dea de mama acestuia.

Cine este femeia care și-a abandonat copilul de 3 zile

Potrivit Eveniment de Olt, femeia se numește Tatiana Truță, are 40 de ani, este originară din satul Ghioșani și lucrează pe post de infirmieră la Spitalul Orășenesc Balș. La numai trei zile după ce a născut, femeia și-a lăsat copilul într-o cutie, îmbrăcat și acoperit cu o pătură. Uluitor este că infirmiera nu îl abandonase de tot, ci se întorcea în mod regulat la casa părăsită, pentru a-l alăpta pe micuț.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de trei zile, a fost abandonat într-o cutie din carton, într-o casă părăsită din Morunglav. Copilul era în viață, îmbrăcat și învelit cu o pătură. A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru investigații. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.