Ce s-a intamplat

Iubitul Simonei Halep a inceput sa rada la cimitir, dupa cum a dezvaluit cel mai bun prieten al lui Toni Iuruc.

Logodnicul Simonei Halep a inceput sa rada la cimitir, intamplarea fiind relatata de Alex, colegul de liceu al lui Iuruc, pe blogul sau. „Tatal lui Toni a murit acu’ aproape 6 ani. (ca sa fie consemnat: l-am intrebat pe Toni daca pot povesti tot ce am povestit si mi-a zis ca e super ok).”, a precizat Alex.

„Eu stateam in poarta bisericii gandindu-ma ca o sa dau ochii cu Toni si ca va trebui sa-I zic ceva sa-l consolez. Cand vine vorba de inmormantari sunt extrem de stresat ca o sa zic ceva ce nu trebuie, asa ca de cele mai multe ori nu zic nimic, ci ma plimb de colo-colo, ca un mut prost.”, a continuat amicul lui Toni Iuruc.

“Bun, il vad pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre difera: eu imi aduc aminte ca ii povestisem cu ceva vreme inainte ca am avut un vis cu tatal lui. El isi aduce aminte ca in saptamana aceea il sunasem sa-i spun ca l-am visat pe tatal lui care a murise (nu murise la momentul visului). Vine Toni la mine si imi zice: „F…. gura, Zamfire, cu visul tau!”. Mama, dupa ce ca eram eu stresat, il mai si suparasem pe-asta…Ce sa zic, ce sa zic? „Lasa, ma, Toni, ca eu cred ca s-a dus intr-un loc mai bun…”, a mai povestit Alex.

Logodnicul Simonei Halep a inceput sa rada la cimitir: „Se uita Toni la mine ca la cel mai mare tampit”
„Se uita Toni la mine ca la cel mai mare tampit, dupa care il bufneste rasul de se uita toata lumea la noi: „Bai, Zamfire, tu chiar esti prost? A murit, ba, nu s-a dus in niciun loc mai bun!”. M-am gandit un pic..”Da, asa e”. Si am continuat sa radem amandoi. Ca o paranteza, de atunci m-au rugat totii prietenii sa nu le povestesc niciodata daca vreodata ii visez.”, a incheiat cel mai bun prieten al lui Toni Iuruc.

Simona Halep si Toni Iuruc isi vor uni destinele in 2020. ”Se vor casatori, la anul, in luna septembrie, dupa ce va participa la US Open 2020. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si, normal, va fi organizat conform tuturor traditiilor machedonesti”, a spus un apropiat al familiei Halep pentru WOWbiz.ro.