Ce se întâmplă

Veronica din Blăgești – Vulpița

– este, acum, eroina unui show cu accente tragi-comice, la TV, ea plimbându-se, de săptămâni bune, prin București, în căutarea celebrității, alături de soțul ei, Viorel, cel pe care, conform telenovelei, l-ar cam ”trăda”.

Ce se întâmplă, cu adevărat, în familia celebrei Vulpița! Ea face show la TV, dar acasă e DURERE

Veronica din Blăgești, zisă Vulpița, pare să se bucure la maximum de celebritatea de sezon pe care i-a oferit-o show-ul TV la care este invitată permanent, motiv pentru care, pare-se, a cam uitat de alte îndatoriri pe care le-ar avea.

Mai exact, Vulpița este, de câțiva ani, mama unei fetițe, Maria, pe care, evident, a lăsat-o în comuna natallă. Blăgești, în Vaslui. Iar micuța, spun sursele noastre, este, deja, disperată de lipsa mamei sale, fetița plângând mai toată ziua de dorul celei care ar trebui să o crească. ”Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copuii, e un dezastru total în casă. Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”, ne-a spus, în exclusivitate, unul dintre cei șocați de ceea ce se întâmplă în casa Vulpiței.