Ce se întâmplă cu Loredana Groza?

De ceva timp, spre surprinderea multora sau spre satisfacția altora, Loredana Groza abordează un stil nonconformist în urma căruia apar în mediul online fotografii ”cu cârlig” la public.

Nu înseamnă, neapărat, că vedeta dorește să se reinventeze, ci doar că este vorba despre o atitudine mult mai tranșantă la nivel vizual.

În mediul online, fotografiile ceva mai dezgolite ale Loredanei au făcut senzația. Cu sânii la vedere sau nu, cântăreața se ține bine, fără ca admiratorii săi să ajungă la concluzia că forțează lucrurile, așa cum se întâmplă, de prea multe ori, în lumea mondenă. E drept că fiecare vedetă dorește să dea lovitură după lovitură, la nivelul imaginii, uneori șocând de-a dreptul.

Loreda Groza a postat pe pagina sa de socializare fotografii realizate în timp ce se afla în India. Că India atrage și incită nu mai este un secret pentru nimeni. Cu atât mai mult atunci când apare în prim-plan o vedetă de talia Loredanei. Cu sau fără sutien, cum este cazul acum, Loredana ”lovește” din nou, iar cei care i-au vizitat pagina de socializare s-au declarat încântați.