Ce spunea patronul criminal, înainte să îl ucidă pe copilul de 14 ani!

După ce crima care a şocat o ţară întreagă a ieşi la iveală, un alt detaliu incredibil a fost aflat.

La 10 zile de la incendierea magazinului pe care îl deţinea, Dan Mîcnea a filmat la locul dezastrului pentru a prezenta pagubele produse.

În filmare, bărbatul vorbeşte despre ceea ce a descoperit că s-a furat, dar şi despre făptaşi. Potrivit acestuia, trei persoane i-ar fi incendiat magazinul după ce i l-au spart şi au furat banii şi câteva zeci de pachete de ţigări.

Totuşi, Dan Mîcnea nu face nici o referire în cadrul filmuleţului, la minorul de 14 ani pe care l-a ucis, crezând că el este vinovatul.

Despre cei trei suspecţi spune că ar fi fost surprinşi plecând cu o maşină, de camerele de supraveghere aflate în zonă. Mai mult, bărbatul spune că una dintre persoane chiar a reunoscut fapta, ulterior.

Mai mult, bărbatul a considerat că poliţia nu face nimic pentru a-i rezolva cazul, crezând că cel mai bine şi-ar face singur dreptate.

Ancheta incendiului, încă neterminată

În urma incendiului din 26 noiembrie 2019, s-a deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Atât minorul, cât şi alte două persoane, au fost chemate la audieri, fiind principalii suspecţi în acest caz. Paradoxal, dar chiar şi după uciderea minorului, dosarul încă se află în cercetare la Secţia 4 de Poliţie Rurală Huşi.

Astăzi s-a decis arestarea preventivă a bărbatului, în vârstă de 39 de ani, el fiind acuzat de omor calificat.

În faţa anchetatorilor, el a declarat că regretă fapta, deşi la ieşirea din sediul poliţiei, când a dat cu ochii de jurnalişti, acesta aspus: ”Lor le-a păsat că mi-a dat mie foc?”.