Cinci tineri au fost găsiţi încuiaţi în camion

Descoperire șocantă în Germania! Cinci tineri au fost găsiți încuiați în camionul frigorific al unui șofer român.

Tinerii au fost descoperiți încuiați, la 2 grade, în camionul frigorific al unui șofer român. Aceștia erau aproape înghețați când oamenii legii au deschis ușile semiremorcii.

Conducătorul auto de origine română călătorea din Grecia în Austria. Acesta a găsit cinci migranți ilegali, în timp ce alimenta cu combustibil în apropiere de Villach, în interiorul camionului său.

Șoferul român oprise în drumul său la o benzinărie din Arnoldstein pentru a alimenta rezervorul camionului cu motorină. Deodată, atenția omului a fost atrasă de o lovitură venită de nicăieri. După ce a mai condus o distanță scurtă, omul a oprit în zona de odihnă Federaun, de lângă Villach și i-a alertat pe oamenii legii.

Polițiștii au avut un loc atunci când au deschis semiremorca, găsind cinci tineri afgani. Aceștia aveau vârste cuprinse între 19 și 21 de ani.

Bărbații se aflau într-o stare ușoară de hipotermie, însă sunt sănătoși. Astfel, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. La fața locului a ajuns o salvare, iar medicii i-au consultat pe cei cinci.

A fost o remorcă frigorifică cu o temperatură de două grade. Bărbații erau ușor hipotermici, dar altfel sănătoși. Nimeni nu trebuia dus la spital. Salvarea a fost la fața locului și i-a consultat pe cei cinci bărbați.„, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Mario Nemetz, potrivit kaernten.orf.at.

În prezent, nu a fost stabilit locul și momentul în care tinerii s-au urcat în camion. Șoferul român plecase din Grecia în urmă cu trei zile și apoi luase bacul în Italia.

Potrivit spuselor șoferului român, deși vameșii italieni au controlat camionul, nu au observat nimic. În acest caz, românul nu a fost reținut.