Cine este fostul soț al Cătălinei Grama. Jojo

Deși pare că Jojo mereu a trăit povești frumoase de iubire, soarele nu a fost mereu pe strada ei. Cătălina Grama s-a luptat ani de zile cu fostul soț în instanță pentru drepturile ei.

Câți bani a trebuit să-i dea tatălui copilului ei?

Cine este fostul soț al Cătălinei Grama?
Cătălina Grama nu a avut mereu o viață liniștită precum pare acum. Dacă în povestea actuală de iubire totul pare a fi, cel puțin din exterior, lapte și miere, în mariajul trecut Jojo ar fi avut de ce să se plângă. Cunoscuta actriță s-a luptat mult în instanță cu cel care i-a dăruit primul copil. Din păcate, a fost ținta unor gesturi incredibile ale soțului, în încercarea acestuia de a trece peste lege. Procesul cu soțul atistei a durat ani de zile, proces în care cerea un lucru simplu: pensie alimentară pentru copilul pe care l-au făcut împreună.

Amânările au curs liniștite, iar Jojo părea că se luptă cu morile de vânt, crezând la un moment dat că nu mai are scăpare din această situație. Jojo a fost căsătorită cu Ionuț, bărbat cu care a făcut primul copil. Din nefericire, după ce în 2011 au devenit părinți, lucrurile din relația dintre ea și bancher au început să scârțâie. Cei doi s-au despărțit un an mai târziu și au continuat să se vadă la judecată încă alți doi ani. Odată terminată povestea cu fostul soț, în 2014 a început frumoasa poveste de dragoste dintre ea și Paul Ipate, cel cu care încă are o relație.