CINE ESTE ȘI CUM ARATĂ FEMEIA PE CARE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A PĂRĂSIT-O

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu admirat și invidiat, deopotrivă, în showbizul autohton.

Familie fericită și dragoste la superlativ, astfel poate fi etichitată relația dintre cei doi, iar apropiații lor spun, de fiecare dată, că Andra și Cătălin sunt un exemplu al succesului, din toate punctele de vedere.

Cătălin Măruță și-a descoperit, cu adevărat, jumătatea sentimentală, după ce a cunoscut-o pe Andra. ”Dragostea învinge totul”, se poate spune, iar trecutul amoros al celebrului prezentator TV a fost dat uitării. Totuși, trebuie reamintit că, înainte de a o cunoaște pe frumoasa Andra, Cătălin Măruță a fost alături, timp de doi ani, de fata lui Ovidiu Ioanițoaia, Iulia. Aceasta era chiar… producătoarea emisiunii de pe TVR 2 a lui Cătălin Măruță. Oficial, Cătălin și Iulia s-au despărțit după ce el a apărut în videoclipul Andrei – ”Băieții și Fetele ce vor”.

Iulia, doi ani alături de Cătălin Măruță

Andra: ”Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”

Cătălin și Andra s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, iar timpul a demonstrat că amândoi au făcut cea mai bună alegere din punct de vedere sentimental. De altfel, Cătălin Măruță nu a negat niciodată relația cu Iulia, numai că a preferat să adopte o atitudine discretă în legătură cu acei doi ani din viața sa sentimentală.

Andra și Cătălin s-au cunoscut la emisiunea de pe TVR 2, „Tonomatul de pe doi”, atunci când Măruță a pus-o pe Andra, care avea doar 19 ani la acea vreme, să cânte live. ”Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, și-a amintit peste ani Andra despre prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soț”, conform libertatea.ro.