Cosmin Cernat

Cosmin Cernat prezintă “FanArena”, începând de pe 27 ianuarie.

Emisiunea va fi difuzata la Kanal D, in fiecare luni si marti.

Edițiile vor fi difuzate imediat dupa “Survivor Romania”.

De pe 27 ianuarie, lunea și marțea, la Kanal D, după reality show-ul “Survivor Romania”, Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”. Emisiunea, similară cu cea care se desfășura după Exatlon, va aduce telespectatorilor ultimele informații despre participanții la Survivor Romania. Reality-ul este filmat în Republica Dominicană.

După ce emisiunea Exatlon a fost anulată, nimeni nu a știut ce se va întâmpla cu prezentatorul, Cosmin Cernat. Ba chiar au apărut zvonuri, cum că iubitul om de televiziune ar fi fost concediat de la Kanal D. Iată că astăzi, postul TV a făcut anunțul că FanArena va fi przentată chiar de Cernat. Ceea ce este chiar ironic, dacă ne gândim că în trecut el era favorit pentru postul de prezentator Survivor. Cernat nu a mai fost trimis în mijlocul acțiunii, ci a rămas într-un platou de televiziune, de unde doar va comenta prestația concurenților.

Materiale in exclusivitate cu Razboinicii si Faimosii, imagini inedite din jungla dominicana, dezbateri in direct, alaturi de sustinatorii concurentilor si membrii familiilor, vor fi expuse pe larg, la “FanArena”, anunță Kanal D. Concurentii care vor parasi competitia “Survivor Romania” vor fi prezenți la emisiune, pentru a împărtăși impresii la cald.