Cum arata acum mormantul

La 23 de ani de la disparitia actorului Puiu Calinescu, se pare ca toata lumea l-a uitat.

”Columbo de Romania” nu a avut loc pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.

Mormantul lui Puiu Calinescu de la Cimitirul Bellu se afla intr-o stare deplorabila si ar fi si mai rau daca angajatii cimitirului nu s-ar mai ocupa de el, din cand in cand.

Acestia au refacut gardul, au mai taiat din plantele care la un moment dat acoperisera tot locul de veci. ”Nu vine nimeni la el. Nu stiu daca mai are rude, daca mai sunt in Romania… E pacat ca lumea l-a uitat, la cat de mare a fost…”, ne spune un paznic al cimitirului.

Puiu Calinescu, cel despre care se spunea ca daca s-ar fi nascut in Franta ar fi fost un rival serios pentru Louis de Funes, nu a avut loc pe Aleea Artistilor, alaturi de nume mari precum: Radu Beligan, Marin Moraru sau Stela Popescu. In schimb, i s-a repartizat un loc retras, intr-un colt de cimitir, unde nu ajunge nimeni sa-i aprinda o lumanare.

Actorul s-a stims in 1997, dupa ce cu cateva luni inainte suferise un preinfarct pe scena. Cu cateva ore inainte sa paraseasca aceasta lume, glumea cu asistentele. A decedat pe 16 mai, la ora 16:45, la 77 de ani, scrie stirilekanald.ro