Cum arată în realitate Aspirina, roșcata din Las Fierbinti:

Cine nu o știe pe Aspirina, simpatica ”prostituată” din ”Las Fierbinți”? Dar foarte puțini dintre telespectatorii serialului de succes de la Pro TV au avut ocazia de a o vedea și în realitate pe Mirela Oprișor, alias ”Apirina”. Ea a participat, alături de Gianina și de Dalida, la Gala Unica 2018. Petrecerea aniversară a avut loc la Biblioteca Națională

Cele trei actrițe din Las Fierbinți, Mirela Oprișor, Anca Dumitra și Ecaterina Ladin. s-au numărat printre vedetele invitate la Gala Unica de la Biblioteca Națională și trebuie spus că, inițial, foarte puține persoane le-au recunoscut. Personajele interpretate de el în serialul de succes sunt complet diferite de femeile din realitate. Doar amatorii de filme și teatru nu le-au asemănat cu îndrăgitele personaje, cunoscându-le și din alte proiecte, nu doar de pe urma serialului de la PRO TV.

Mirela Oprișor, alias Aspirina, este o femeie care nu se îmbracă și nu se machiază strident, are părul scurt și vopsit într-o nuanță naturală. De cealaltă parte, cea care joacă rolul secretarei primarului, Dalida, nu se aseamănă absolut niciun pic cu Ecaterina Ladin. Actrița nu-și poartă părul tapat și prins cu tot soiul de zorzoane. Nu îmbracă rochii mulate, ci preferă ținutele cât mai lejere.

Totuși, între personajul Gianina și Anca Dumitra este totuși o mică legătură – cele două sunt în pas cu moda și știu să-și pună în valoare frumusețea, chiar dacă personajul din serialul de comedie o face într-un mod kitschos!, consemnează libertatea.ro.