Dan Negru este îndoliat:

Mesaj trist postat de Dan Negru, pe rețelele de socializare. Prezentatorul a anunțat că un bun prieten a murit la numai 47 de ani, răpus de o boală cumplită.

Cristi Cîrlan, comandant CSA Steaua, a murit la vârsta de 47 de ani, luni dimineață. S-a luptat de multă vreme cu o boală crântă, care a reușit, din păcate, să câștige bătălia.

I-a fost prieten lui Dan Negru, care a transmis câteva cuvinte de condoleanțe, dar și de apreciere la adresa lui Cîrlan.

„M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit azi, la 47 de ani! Cancer”, a scris Dan Negru, în începutul postării. Prezentatorul a continuat apoi prin a vorbi la superlativ despre Cârlan, pe care l-a definit ca fiind unul dintre titanii management-ului sportiv românesc.

„Mă leagă ani mulți de Cristi! Sunt multe sporturi cărora Cristi le-a dat avânt intr-o țară in care nimeni nu vede nimic in afara fotbalului! Cristi credea că hocheiul, scrima, atletismul sau înotul merită aceeași atenție ca și fotbalul”, a mai scris Dan Negru.

Pe Facebook, prezentatorul a postat și o imagine cu unul dintre ultimele mesaje primite de la vicepreședintele Steaua, notând că i le păstrează pe toate în telefon.

Dan Negru a încheiat: „Îi păstrez mesajele prin telefon… Și pozele cu Lăcătuș! Mulțumesc, Cristi!”