De ce a recurs la acest gest

Bărbatul din Corni-Albești, județul Vaslui, și-a ucis soția cu patru lovituri de cuțit, după care a sunat la 112 să anunțe decesul femeii,

dar și că se sinucide.

„În cursul nopţii, prin apel la numărul 112, un bărbat a sesizat decesul unei femei de aceeaşi vârstă. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Loredana Stavăr, potrivit A1.ro.

Vecinii spun că nu i-au auzit certându-se și aveau o casă frumoasă pentru care au muncit din greu în străinătate. Femeia se întorsese de trei zile din concediu și a murit înjunghiată de patru ori chiar de cel care i-a promis că o să-i fie alături la bine și la greu.

„Nu ne vine să credem! Coca și Petru au fost mereu doi oameni muncitori, cu doi copii frumoși și acum, după ce au muncit ambii în străinătate și și-au ridicat o casă frumoasă, să ajungă aici? Ea a venit sâmbătă acasă. Avea concediu două săptămâni. El venise de vreo 10 zile, lucra pe un TIR în comunitate. Și din câte am înțeles, urma să plece și el odată cu Coca. Noi nu i-am auzit certându-se. Aseară, când a venit Poliția și am aflat ce s-a întâmplat, am rămas șocată. Pe ea au găsit-o în baie, înjunghiată de patru ori. Pe el l-a luat SMURDUL, pentru că a încercat să se sinucidă”, a spus o vecină de-a celor doi, arată Vremeanoua.ro.

Oamenii din sat sunt de părere că gelozia este principalul factor pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest. Coca și Petru, au împreună doi copii, un băiat la liceu și o fată care studiază în București. Niciunul dintre ei nu se afla acasă în momentul tragediei.