De ce s-au despărțit

Vedeta de televiziune Andreea Marin și cântărețul Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 și au împreună o fetiță, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

Care este motivul despărțirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică
Despre căsnicia dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică junior au curs râuri de cerneală.

S-a disecat orice frază, orice propoziție, orice situație și orice mesaj aruncat în eter de cei doi. S-a vorbit despre absolut tot: de la depresia ”zânei” și până la accesele de violență ale cântărețului, chiar și în fața fetiței. Ba chiar au scris tabloidele și a insinuat chiar Andreea în diverse rânduri că artistul ar fi început o relație cu actuala doamnă Bănică încă din perioada în care ei nici măcar nu stabiliseră divorțul.

Andreea Marin a dezvăluit, într-o emisiune TV, care ar putea fi motivele care au dus la divorţul de Ştefan Bănică jr. Fosta prezentatoare TV a declarat că infidelitatea nu este un motiv suficient pentru un divorţ şi a sugerat că Bănică jr. ar fi făcut lucruri chiar mai grave.

Andreea Marin și Ștefan Bănică

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.

Șapte ani a durat căsnicia dintre aceștia