Dincă, moș nemeric, să arzi în chinuri!”

Disperare pentru părinții Alexandrei Măceșanu. După ce au mers să depună cererea strămutării dosarului Caracal, oamenii și-au strigat durerea.

Teodorița Măceșanu, obosită și îngenuncheată de birocrație și de lunile în care a tot încercat să țină speranța aprinsă, spune că a ajuns la capătul puterilor.

Strigătul de durere al mamei Alexandrei
Înainte de decizia Curții de Apel Craiova, Teodorița Măceșanu spunea că a ajuns la capătul puterilor și, pentru prima oară, a lăsat deoparte politețea și nu i s-a mai adresat lui Gheorghe Dincă drept „domnul Dincă”.

„Aştept să văd ce vor hotărî magistraţii de la Craiova. Nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării”, a spus mama Alexandrei, conform Adevărul. „Până acum am vorbit frumos, dar nu mai pot. Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri. Eşti un nenorocit. Ne-ai distrus viaţa!”

În continuare, atât părinții Alexandrei cât și părinții Luizei Melencu continuă să creadă că fiicele lor sunt în viață. Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-ar fi omorât pe cele două fete, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, trafic de persoane, trafic de minori și profanare de cadavre.