RAMONA ȘI MONICA GABOR, ÎN DOLIU. TATĂL LOR A MURIT FULGERĂTOR ȘI A FOST DEZVĂLUITĂ CAUZA MORȚII

Ramona și Monica Gabor sunt în doliu. Tatăl lor a murit fulgerător, iar vestea cutremurătoare a adus multă tristețe în sufletul lor.

Emil Gabor s-a stins la șapte ani de la decesul cumplit al fostei sale soții. Veronica Bulai a încetat din viață pe 22 august după ce i-a căzut o stâncă în cap la intrarea în peștera Polovragi.

Tatăl surorilor Gabor a murit fulgerător

Emil Gabor a murit în urmă cu două zile, însă, tragica veste s-a aflat azi. De altfel, tot astăzi, tatăl celor două surori celebre este condus pe ultimul drum, relatează spynews.ro.

Conform unor surse sigure, părintele Ramonei și al Monicăi Gabor a suferit un infarct pe 24 iunie, în timp ce se aflat în casa în care locuia împreună cu cineva.

Emil Gabor, condus pe ultimul drum de fata cea mare și sora lui
Alina Gabor a participat la ceremonia de înmormântare a tatălui ei și a avut-o alături și pe mătușa din partea acestuia. Surorile sale mai mici, Ramona și Monica Gabor, nu au putut ajunge în România din cauza restricțiilor care încă există în contextul pandemiei de coronavirus. În timp ce fata cea mică a lui Emil Gabor locuiește în Dubai, cea mijlocie este stabilită de aproape 10 ani în America. Ea stă împreună cu partenerul său de viață, Mr. Pink, și fiul acestuia într-o vilă impunătoare din Malibu, California. Pe “fratele vitreg” al Irinei Columbeanu îl cheamă Antony.