După ce că ai copilul cu febră..”

Mara Bănică a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a postat aseară pe rețelele de socializare un mesaj alarmant.

Jurnalista a ajuns cu cel mic la spital, în miez de noapte!

Când vine vorba de Mara Bănică, nu este nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai bune jurnaliste de la noi din țară. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ofere o mână de ajutor celorlalți, aseară, bruneta a trecut prin momente nu tocmai plăcute, după ce a ajuns cu cel mic la spital.

Cu toate că testul celui mic a ieșit negativ, Mara a continuat să-și exprime părerea legată de hoția și mita care există în spitalele din țara noastră. Vedeta s-a săturat de tot ceea ce se întâmplă în momentul de față și a răbufnit.

„Un spital privat, normal. Dacă-ți permiți. Sunt sute de familii care nu au de unde să plătească 400 de lei pentru normalitatea unei camere de urgență. De 30 de ani sperăm într-un sistem medical decent. Și suntem departe de a-l avea. Extrem de departe. Vreau să pot alege unde să-mi plătesc asigurarea obligatorie. Vreau să nu mai fiu forțată să dau banii pe un sistem bolnav care pute a hoit de la poartă prin mâna întinsă a paznicului sau buzunarul lat al infirmierei.”, a continuat jurnalista în postarea sa.