Dupa Cristina Topescu

Fostul jurnalist Ovidiu Bufnila s-a stins vineri, la varsta de 42 de ani. Era purtator de cuvant al Societatii Ornitologice Romane.

Vestea disparitiei lui Ovidiu Bufnila a fost facuta publica de ONG-ul la care lucra, intr-o postare pe Facebook.

„Ne este greu sa ne gasim cuvintele si cu atat mai mult sa scriem ceva asa cum putea sa o faca el. Dar trebuie sa o facem, pentru toti cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriti, socati, indurerati si mult mai saraci incepand de ieri, cand colegul si prietenul nostru Ovidiu Bufnila ne-a parasit subit. Se spune ca masura oamenilor e data de actiunile lor si de felul in care fac lucrurile. Ovidiu nu a facut nimic cu jumatati de masura, s-a implicat de fiecare data in totalitate si a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat pana in ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor ramane tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, a transmis Societatea Ornitologica Romana.

Potrivit ziare.com, Ovidiu Bufnila ar fi suferit un infarct. Ca jurnalist, a lucrat la mai multe publicatii, iar in ultimii 7 ani a fost purtator de cuvant al Societatii Ornitologice Romane, scrie observator.tv