VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! CINE ESTE TATĂL COPILULUI

Chiar dacă în ultima vreme s-au certat aproape în fiecare zi, Vulpița și Viorel par acum, de Paște, mai apropiați ca niciodată. Ce doi soți au mărturisit că sunt hotărâți să își mărească familia.

Deși în urmă cu doar câteva zile Vupița era hotărâtă să divorțeze de soțul ei sătulă de prietenia acestuia cu dansatoarea Amy, tânăra din Blăgești pare să fi uitat de toate nemulțumirile.

Un frățior pentru Maria

Astfel că, după ce au pregătit împreună bunătăți pentru masa de Paște, Veronica și Viorel au făcut anunțul. Cei doi vor să-i facă o surioară sau un frățior fiicei lor Maria.

Întrebată care este cea mai mare dorință a sa de Paște, ea a mărturisit cu lacrimi în ochi că vrea ca fetița ei să-i fie alături.

„Să avem un Paște foarte fericit și dorința mea să am fetița lângă mine. Tot ea a susținut că acum se simte mult mai pregătită pentru rolul de mamă și s-ar descurca să crească un copil.

Acum chiar mă descurc și singură: să îi fac baie, să îl îngrijesc, să îl port curat”, a mărturisit Vulpița la Acces Direct.

Deși Veronica a spus că ar vrea să rămână însărcinată după ce fetița lor crește puțin mai mare, Viorel susține că este pregătit în orice clipă. Ba mai mult, bărbatul ar mai vrea încă doi copii.