El este militarul

Militarul care şi-a pus capăt zilelor, luni dimineaţă, într-o garnizoană din Cluj-Napoca se numeşte Felician Codruţ Şuteu şi avea 41 de ani.

Bărbatul a fost găsit fără viaţă, luni dimineaţă, de către colegii săi.

Felician s-a spânzurat chiar la locul de muncă. Colegii s-au panicat când l-au găsit şi au chemat de urgenţă ambulanţa. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l resusciteze.

Felician lucra din 2003 în Armată, iar colegii au doar cuvinte de laudă la adresa sa. Bărbatul fusese testat psihologic ultima dată în luna septembrie a anului trecut, iar analizele l-au declarat apt. Felician nu avea copii şi nici nu era căsătorit. El nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că cei dragi au rămas cu multe semne de întrebare cu privire la decizia sa şocantă de a-şi pune capăt zilelor.

“În această dimineaţă, a avut loc un tragic eveniment, caporalul clasa a II-a Şuteu Felician Codruţ a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul de urgenţă 112 şi s-a anunţat serviciul medical din cadrul unităţii, s-a încercat resuscitarea acestuia, însă, la ora 11.18 s-a declarat decesul militarului. Comanda unităţii transmite condoleanţe familiei îndoliate şi suntem alături de familie cu tot ce putem.

În ultimii 7 ani a primit numai calificativul ‘foarte bun’. Nu ştim ce anumle l-a determinat să recurgă la acest gest. Era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat sublocotenet Andreea Oniţă, potrivit Observator.tv.