Elena Merişoreanu

După ce a fost operată de două ori, Elena Merişoreanu a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Interpreta de muzică populară a povestit despre probleme de sănătate cu care se confruntă.

Iată care este starea artistei! Elena Merişoreanu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară.

Invitată la „Răi da’ buni”, vedeta a declarat că va ajunge din nou pe masa de operaţie, după ce acum ceva timp a mai suferit două intervenţii chirurgicale.

„Vreau să spun un lucru. Dacă aş muri mâine nu mi-ar părea rău. Atâta mi-a dat Dumnezeu de multe, cred că nu sunt vrednică niciodată să mulţumesc pentru câte mi-a dat. Chiar şi sănătate, dar n-am ştiut să o preţuiesc”, a spus Elena Merişoreanu.

Deşi medicul care a operat-o i-a spus să ia o pauză de la activitatea profesională, artista nu a ţinut cont de acest lucru şi a continuat să meargă la spectacole şi să-şi încânte publicul cu vocea sa inegalabilă. Acest lucru i-a dăunat sănătăţii, iar luna viitoare este nevoită să se opereze din nou.

„Pe data de 11 februarie mă operez. Voiam să mă opereze săptămâna asta a treia a oară, dar jur că nu mă ridic din pat şi nu pun piciorul jos o lună jumate, cum a zis doctorul, că altfel nu-mi trece”, a mărturisit interpreta în cadrul emisiunii.

Momentan, Elena Merişoreanu urmează un tratament de recuperare pentru piciorul drept, deoarece cel stâng este afectat.