Despărțirea de George Burcea a lăsat urme adânci în inima Andreei Bălan! „Îmi dau lacrimile când Ella spune că îi e dor de el”

Să fii singură cu doi copii la 35 de ani nu este deloc ușor, astfel că despărțirea de George Burcea a lăsat urme adânci în inima Andreei Bălan.

Frumoasa cântăreață a spus totul despre căsnicia și divorțul de actor și despre suferința pe care o simte atunci când copiii săi îi aduc lipsa tatălui.

Despărțirea de George Burcea a lasat urme adânci în sufletul Andreei Bălan!
Cântăreața a vorbit deschis despre căsătoria și divorțul de actor.
Despărțirea de George Burcea a fost grea, lăsând urme adânci în sufletul Andreei Bălan

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea divorțează a zguduit întreg showbiz-ul autohton. Asta pentru că formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, apreciați întotdeauna pentru iubirea și susținerea pe care o afișau.

Din păcate, lucrurile între Andreea Bălan și George Burcea nu au mai funcționat, iar aceștia au ajuns la divorț. Acest lucru a reprezentat un moment greu în viața cântăreței, lăsând urme adânci în inima sa.

Potrivit spuselor Andreei Bălan, în ultimul an s-a simțit ca într-un rollercoaster emoțional, trecând de la agonie la extaz în doar câteva clipe. Cântăreața a fost marcată încă de la nașterea Clarei, atunci când a fost operată de mai multe ori.

„Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie. (…) Aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței, un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet”, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

„Îmi dau lacrimile când Ella spune că îi e dor de el”


Andreea Bălan a mărturisit că cel mai tare o întristează atunci când vede că fetițele ei îi simt lipsa tatălui. Cântăreața a spus că deseori îi vine să plangă, fiind conștientă de faptul că Ella și Clara nu vor avea parte de o familie obișnuită.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

Cântăreața a mai spus că suferă foarte mult atunci când își privește fetița cea mică și constată faptul că aceasta nu se va putea bucura la fel de mult de prezența tatălui ei.