ERA DOAR UN BEBELUȘ

După aproape zece ani de la drama care a cutremurat România, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe soţul regretatei Mădălina Manole împreună cu fiul său, în timp ce se relaxau într-un mall din Capitală.

Bărbatul a cumpărat bilete pentru un film, dar, până să intre în sală, s-a plimbat cu puștiul prin mai multe magazine.

Atenție, urmează imagini în exclusivitate!

Petru Mircea Junior era doar un bebeluș când și-a pierdut mama. Între timp, fiul regretatei artiste a crescut mare și frumos. Și seamănă leit cu cea care i-a dat viață. După ce Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, Petru Mircea a decis ca băiatul să fie crescut, la țară, de mama lui, bunica paternă a copilului, deși, la momentul respectiv, avea doar un an și câteva luni.

Petru Mircea Jr., copia fidelă a mamei
Un lucru este, totuși, clar! Mădălina Manole ar fi mândră de fiul ei. Puștiul este o frumusețe de copil și seamănă, fără nicio exagerare, cu mama lui. Este brunet, de o frumusețe răvășitoare, la fel ca și regretata artistă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Petru Mircea Junior alături de tatăl lui, la un mall din Capitală. Semn clar că bărbatul este un părinte bun, care are mare grijă de fiul său.

Cei doi au venit pentru câteva clipe de relaxare și au hotărât să vizioneze un film. Petru Mircea a fost, evident, responsabil cu achiziționarea biletelor. Până să intre în sală, puștiul și tatăl lui au vizitat mai multe magazine. Au fost la o librărie arhicunoscută unde au căutat cărți și felicitări pentru Crăciun, după care s-au uitat și la câteva perechi de adidași, la un alt spațiu din mall.